Principala
Despre Noi
Oferta Stiintei
Cererea Businesului
Programe de finantare
logo
en   ro

UNGUENT PENTRU TRATAREA AFECTIUNILOR ONCOLOGICE ALE GLANDEI MAMARE

Obiectul inventiei - produs

Potentiali beneficiari - institutiile medicale

REZUMAT

Problemele legate de tratamentul patologiilor oncologice ale glandei mamare sunt unele dintre cele mai stringente la ora actuala. Cercetatorii, medicii din toata lumea sunt in cautarea unor remedii medicamentoase care ar da posibilitatea de a trata patologiile oncologice ale glandei mamare.
Cu toate ca in practica medicala sunt cunoscute mai multe remedii medicamentoase, acestea au o serie de dezavantaje ca: gradul redus de absorbtie, lipsa posibilitatii de a patrunde in adincul glandei mamare pentru obtinerea unui efect sporit, sau imposibilitatea administrarii acestor preparate pacientilor care sufera de leucopenie, cataracta, tromboflebita.
Pentru inlaturarea dezavantajelor mentionate mai sus se propune un remediu medicamentos nou: este un preparat de culoare cafenie deschisa care include solutie de vitamina E, anestezina, solutie de dimexid, solutie de acid ascorbic, lanolina.
Remediu poate fi administrat local sub forma de unguent, astfel creste semnificativ capacitatea de absorbtie a remediului medicamentos in organul afectat.

AVANTAJE

  • Ingredientele ce intra in compozitia remediului se comercializeaza in farmaciile din tara si nu este necesara o preparare speciala.
  • Administrarea remediilor medicamentoase sub forma de unguente conduce la cresterea semnificativa a absorbtiei in organism.
  • Substanta activa din remediul medicamentos exercita o actiune curativa sporita, indeosebi in cazul mastopatiilor difuze.
  • Remediul actioneaza asupra verigilor patogenetice (scade inflamatia, edemul, se stabilizeaza membranele celulare, scade intoxicatia celulara).

Stadiul de dezvoltare - Disponibil pe piata

Unde a fost aplicata/testata - Sectia de Mamologie a Institutului Oncologic din Republica Moldova

Tip de colaborare dorita - Cooperare, asistenta financiara

Denumiea inventiei: UNGUENT PENTRU TRATAREA AFECTIUNILOR ONCOLOGICE ALE GLANDEI MAMARE
Titular: MEREUTA Ion, ŅARAUS Vladimir
Autor: MEREUTA Ion, ŅARAUS Vladimir
Brevet: 2775
Data depozitului: 10.12.2004
Adresa: mun. Chisinau, str. Vadului Voda 2,
Telefon: (373-22) 47 32 35
Email: farmaco@tmg.md


  Copyright © MRDA Contacte: email | tel: (37322) 57 77 07 | fax: (37322) 22 63 29